Om oss
Priser
Kundcase
Kontakt

Några av våra projekt inom webbutveckling

Nedan hittar du inspiration från ett urval av de hemsidor vi utvecklat och projekt vi varit involverade i. Vi utvecklar våra hemsidor från grunden så att du ska få en unik sida som passar just dig och dina behov.

BOX736

Bransch: Fitness & träning
Beskrivning: Vi fick förtroendet att arbeta med gymmet BOX736 för att utveckla en dynamisk och engagerande webbplats som speglade deras unika varumärke och erbjudanden. Genom noggrann analys av deras behov och mål skapade vi en skräddarsydd lösning som inte bara visade upp deras faciliteter och träningsprogram, utan också inspirerade besökare att ta steget mot en hälsosammare livsstil.

Genom att fokusera på responsiv design såg vi till att webbplatsen fungerade smidigt på alla enheter, vilket gjorde det enkelt för användare att få tillgång till information och planera sina besök oavsett var de befann sig.

BOX736:s nya webbplats blev ett kraftfullt verktyg för att attrahera och behålla medlemmar, samtidigt som den stärkte deras närvaro online.


Länk till BOX736

Auktionera

Bransch: Köp & sälj
Beskrivning: Vi hade glädjen att samarbeta med Auktionera, en framstående plattform för köp och försäljning av begagnade varor, för att skapa en lättsam och användarvänlig digital marknadsplats. Vår uppgift var att utveckla en innovativ lösning som inte bara erbjöd enkel navigering och sökning för köpare och säljare, utan också stimulerade handeln och ökade tillgängligheten.

Genom analyser tillsammans med Auktionera tog vi fram en plattform som mötte deras behov och krav. Responsiv design stod i fokus för att säkerställa att plattformen fungerade sömlöst på alla enheter, vilket gav användarna friheten att handla när och var som helst.

Den nya plattformen för Auktionera fungerar som en kraftfull plattform för handeln med begagnade varor på Åland. Genom att erbjuda enkelhet, tillgänglighet och säkerhet stärkte vi Auktioneras varumärke och digitala närvaro.


Länk till Auktionera

Kom igång du också

Låt oss ta reda på hur vi kan skapa resultat även för ditt företag. Vår första konsultation och offert är alltid gratis, så du har inget att förlora och allt att vinna.
Skicka
© 2024 WeDigital